background

Bun venit pe pagina Smart Shipping Solutions!

container vessel

DESPRE

FIRMA NOASTRĂ

Smart Shipping Solutions este un furnizor de servicii logistice care susține dezvoltarea companiilor românești ce își doresc extinderea pieței de desfacere sau achiziții în plan internațional, oferind soluții optime de transport fiecărui proiect .

cargo vessel

VIZIUNE

ȘI VALORI

Viziunea noastră este de a ne dezvolta prin excelentă, oferind de fiecare dată cele mai bune soluții de transport, adaptate fiecărui proiect, concepute pentru a susține dezvoltarea clienților noștri și pentru a le oferi tot sprijinul necesar în materie de logistică.

project cargo

PROJECT CARGO

ȘI HEAVY-LIFT

Transporturile de mărfuri agabaritice și heavy-lift întotdeauna reprezintă o provocare. Pentru o execuție corectă a proiectului sunt necesare cunoștințe adecvate, experiență și agilitate.

Smart Shipping Solutions deține competența și cunoștințele tehnice necesare derulării integrale a proiectelor, de asemeni și abilitatea de a depăși situațiile limită, asigurând o livrare în timp util și în deplină siguranță pentru mărfurile dumneavoastră valoroase.

Serviciile noatre oferă soluţii pentru următoarele sectoare industriale:

» Industria Petrochimică

» Industria Minieră

» Construcţii navale

» Industria energiei electrice și termice

» Industria Chimica

» Producţie/Procesare

» Mașini unelte

dangerous cargo

TRANSPORT

MĂRFURI PERICULOASE

Mărfurile periculoase sunt articole sau substanțe care pot reprezenta un risc pentru sănătate, sigurantă, bunurilor sau mediului și care sunt prezentate în lista regulamentelor de mărfuri periculoase.

Compania noastră este specializată în furnizarea serviciilor de transport multimodal pentru mărfuri periculoase, în concordanță cu reglementările în vigoare pentru fiecare modalitate de transport:

» IMDG pentru trasnportul maritim

» IATA pentru tranportul aerian

» ADR pentru transportul rutier

» RID pentru transportul feroviar

.

Având în vedere complexitatea cerințelor și restricțiilor atunci când vine vorba de transportul mărfurilor periculoase, va rugăm să ne oferiți oportunitatea de a va prezenta cele mai bune soluții de transport, în funcție de particularitătile mărfii și în conformitate cu reglementările în vigoare.

“Calitatea nu este niciodată un accident, este întotdeauna rezultatul intențiilor mărețe, efortului sincer, orientării inteligente și execuției abile; este alegerea înțeleaptă dintre mai multe alternative.” (William A. Foster)