background

You name it we'll ship it!

project cargo

PROJECT CARGO

ȘI HEAVYLIFT

Transporturile de mărfuri agabaritice și heavy-lift întotdeauna reprezintă o provocare. Pentru o execuție corectă a proiectului sunt necesare cunoștințe adecvate, experiență și agilitate.

Smart Shipping Solutions deține competența și cunoștințele tehnice necesare derulării integrale a proiectelor de transport, de asemeni și abilitatea de a depăși situațiile limită, asigurând o livrare în timp util și în deplină siguranță pentru mărfurile dumneavoastră valoroase.

Serviciile noatre oferă soluții pentru următoarele sectoare industriale:

» Industria petrochimică

» Industria minieră

» Construcții navale

» Industria energiei electrice și termice

» Industria chimică

» Producție/Procesare

» Mașini unelte

Serviciile noastre includ:

» Prezentarea posibilităților și ghidarea către cea mai bună soluție pentru optimizarea costurilor

» Inspecția locațiilor și planificarea proiectului

» Studiu de traseu

» Proiectarea planului de transport

» Servicii portuare

» Formalități vamale

» Coordonarea și supervizarea lanțului logistic

» Notificări în timp real despre evoluția proiectului

» Livrarea finală și raportul de predare-primire.

dangerous cargo

TRANSPORT

MĂRFURI PERICULOASE

Mărfurile periculoase sunt articole sau substanțe care pot reprezenta un risc pentru sănătate, siguranță, alte mărfuri sau mediu și care sunt prezentate în lista regulamentelor de mărfuri periculoase.

Compania noastră este specializată în furnizarea serviciilor de transport multimodal pentru mărfuri periculoase, în concordanță cu reglementările în vigoare pentru fiecare modalitate de transport:

» IMDG pentru trasnportul maritime

» IATA pentru tranportul aeriene

» ADR pentru transportul rutiere

» RID pentru transportul feroviar

.

Anumite mărfuri periculoase au fost identificate ca fiind prea periculoase pentru a fi transportate pe anumite mijloace de transport; altele sunt interzise în condiții normale, dar pot fi transportate cu aprobări specifice a statelor respective; unele sunt restricționate pentru a fi transportate cu anumite mijloace de transport; majoritatea însă, pot fi transportate în condiții de siguranță atunci când cerințele în vigoare sunt îndeplinite.

Declararea corectă a mărfurilor periculoase de către expeditor asigură ca toate părțile implicate în lanțul logistic cunosc tipul de marfă periculoasă transportat, modalitatea corespunzătoare de manipulare și transport a mărfii și cum să intervină în cazul unui eventual incident sau accident în timpul transportului sau a manipulării.

Având în vedere complexitatea cerințelor și restricțiilor atunci când vine vorba de transportul mărfurilor periculoase, va rugăm să ne oferiți oportunitatea de a va prezenta cele mai bune soluții de transport, în funcție de particularitățile mărfii și în conformitate cu reglementările în vigoare.

“Calitatea nu este niciodată un accident, este întotdeauna rezultatul intențiilor mărețe, efortului sincer, orientării inteligente și execuției abile; este alegerea înțeleaptă dintre mai multe alternative.” (William A. Foster)