background

You name it we'll ship it!

freight forwarding label

DESPRE

FIRMA NOASTRĂ

Smart Shipping Solutions este o casă de expediții românească care furnizează servicii integrate de logistică pe piața locală și internațională și competențe unice de transport pentru mărfuri speciale.

Compania conectează toate modalitățile de transport, maritim, aerian, rutier, într-un serviciu unic pentru a oferi soluții complete de transport "end-to-end" către orice destinație globală.

Toate acestea lucrează împreună pentru a oferi o rețetă unică de know-how, competențe și devotament pentru clienții noștri, în orice moment, oriunde în lume.

follow your vision

VIZIUNE

ȘI VALORI

Viziunea noastră este de a oferi soluții unice de transport construite pentru a depăși așteptările clienților noștri. Accentul nostru este de dezvoltarea unor colaborări de lungă durată, bazate pe încredere reciprocă și fructificarea de noi oportunități.

Oamenii fac toată diferența

Echipa noastră este cea mai importantă parte a afacerii noastre, și reprezintă cheia succesului nostru.

Urmărim inovația

Suntem inovatori, încontinuu focusați pe a oferi soluții care îmbunătățesc experiența clientului, cresc nivelul siguranței și a calității serviciilor noastre.

priciples label

PRINCIPII

DE AFACERI

Respectăm legea, tratăm oamenii cu respect și demnitate.

Întotdeauna ne îndeplinim obligațiile și angajamentele.

Lucrăm cu integritate entuziasm și facem lucrurile potrivite la timpul potrivit.

Țintim o perspectivă pe termen lung și cu angajament în relațiile cu clienții și partenerii noștri.

Nu uităm să ne bucurăm de muncă și să sporim experiența noastră profesională prin excelență și responsabilitate.

“Este o mică diferență între oameni, dar acea diferență face o mare diferență. Mica diferență este atitudinea, iar marea diferență este dacă e pozitivă sau negativă." (W. Clement Stone)